Zakázková výroba

Hledáte spolehlivého zámečníka s dlouholetými zkušenostmi, který vám pomůže s vraty, ploty, mřížemi nebo jinými zámečnickými výrobky?

V naší zámečnické výrobě Vám na míru vyrobíme brány, branky, plotové dílce i jiné zámečnické výrobky, dle přání zákazníka. Veškeré výrobky vám také odborně namontujeme a seřídíme, včetně montáží automatizace a následného servisu. 

 

Brány a branky na míru

Vyrobíme Vám na míru bránu, nebo branku a v případě potřeby i namontujeme. Pokud si chcete bránu namontovat sami, nebo si vyberete z námi předpřipravených typů a rozměrů, můžete si zadat objednávku přímo z e-shopu. Máte-li zájem o atypickou, či designovou bránu, či branku, budeme se těšit na Vaši poptávku.

Katalog typových bran a branek
Zakázková výroba

Co od nás můžete očekávat?

  • Ochotu a osobní přístup k řešení Vašich, i atypických požadavků
  • Zkušenosti ve výrobě a montáži bran a oplocení od nejmenších zakázek po obrovské průmyslové areály
  • Nízké ceny výrobků díky využívání moderních a téměř bezodpadových technologií při výrobě i vývoji
  • Vysokou životnost námi dodávaných výrobků díky povrchovým úpravám žárovým zinkováním a práškovým lakováním
  • Snadnou instalaci a technickou podporu v případě montáže svépomocí

Proč si nechat vyrobit bránu nebo branku od nás? Brány i branky bývají nejvíce namáhanou součástí každého plotu. Proto je nesmírně důležité, aby byly při jejich návrhu brány ohledy nejen na design a cenu, ale také na funkčnost a životnost. Ve firmě PROFI PLOTY s.r.o. razíme moto „plot se staví jednou za život“ a tomuto podřizujeme veškeré výrobní operace od návrhu a výroby, po finální povrchové úpravy, proto v našem výrobním portfóliu nenajdete brány a branky na hranici statické únosnosti, ale pevné konstrukce, které vydrží!  

Zakázková výroba